Keresés ebben a blogban

2016. október 1., szombat

Shelly Crane: Defiance (Significance 3.)

CreateSpace 2012
212 oldal
Nyelv: angol

In the third installment of the Significance series, we begin with Maggie and Caleb in the clutches of a new enemy; the Virtuoso council. Not only do they have to deal with the consequences of taking the lives of the Watsons and the council attempting to take Maggie away to keep their precious Visionary safe, but they must deal with Marla as well. All are determined to undermine, control and use Caleb and Maggie's rare gifts for their own uses, some wish to destroy them entirely. Then Maggie's father and Bish are threatened but the council forbids the presense of humans. Peter and the family fight and stand beside them every step of the way to save Maggie's father, to keep Caleb and Maggie together when the corrupted council is so set on keeping them apart and to stop Marla and whatever she has up her sleeve. Then Maggie has the shock of her life when she discovers something about her real father. It may change everything for everyone. Stay tuned as the story continues.

Ez a rész is nagyon tetszett, csak kellett neki egy kis idő, még rendesen beindul. Caleb és Maggie részt vesznek a nagy Ász gyűlésen Londonban, ami valami iszonyat szörnyen indul. Legszívesebben lecsaptam volna mindenkit a hülye szabályaikkal és gondolkodásukkal együtt, de leginkább Donaldot – ő volt a főgonosz. Annyira irritált a pasi, és mindenki mást is, de mégsem mertek ellene semmit tenni. Maggie-ről is azt hittem, hogy bátrabb lesz, és nem hagyja magát, elvégre ő a Látnok, vagy mi a fene… :D Később ez neki is leesett, így szerencsére kiállt magáért és a családjáért.
Az egész történet Londonban játszódik, pontosabban a palotában, ahol az Ászok összegyűltek, így egy kissé unalmos volt, ami a helyszínt illeti. Ami viszont tetszett, az Caleb és Maggie be- és kilopódzásai egymáshoz, valamint Caleb unokatestvére Rodney, aki egész idő alatt nagyon jófej és kedves volt. Mindig ott volt, ha szükség volt rá.
Bish nagyon hiányzott, mivel csak a végén bukkant fel, de mint mindig, most is az ő és Jen részek voltak a legjobbak. Kár, hogy nem olvashattunk az ő szemszögükből is, engem most sokkal jobban érdekelt, mint Caleb-ék.
A könyv kapott egy szép lezárást, de még hátravan egy rész a teljes boldog befejezéstől.



Borító:
hiába Pepe és Sztella, de már unom ezeket a borítókat xP mondjuk legalább az összes passzol egymáshoz, ami jó, de nagyon unalmasak...
Kedvenc szereplők: Caleb, Bish, Rodney + Maria -  Jen kislány
Mélypont: az egész Watson klán, de főleg a Donal, Marla részek... egyszerűen kikészítettek ezek ketten. Meg a többik folytonos behódolása. -.-
Fénypont:
Bish és Jen *-*, Maggie mentőakciója, Caleb cukisága :3
Csillagozás: 5/4

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése