Keresés ebben a blogban

2016. május 20., péntek

Jennifer L. Armentrout: White Hot Kiss (The Dark Elements 1.)

Harlequin Teen, 2014
400 oldal
Nyelv: angol

One kiss could be the last.
Seventeen-year-old Layla just wants to be normal. But with a kiss that kills anything with a soul, she's anything but normal. Half demon, half gargoyle, Layla has abilities no one else possesses.
Raised among the Wardens—a race of gargoyles tasked with hunting demons and keeping humanity safe—Layla tries to fit in, but that means hiding her own dark side from those she loves the most. Especially Zayne, the swoon-worthy, incredibly gorgeous and completely off-limits Warden she's crushed on since forever.
Then she meets Roth—a tattooed, sinfully hot demon who claims to know all her secrets. Layla knows she should stay away, but she's not sure she wants to—especially when that whole no-kissing thing isn't an issue, considering Roth has no soul.
But when Layla discovers she's the reason for the violent demon uprising, trusting Roth could not only ruin her chances with Zayne…it could brand her a traitor to her family. Worse yet, it could become a one-way ticket to the end of the world.


Jesszus, hogy én ezt mennyire imádtam! Tudtam, hogy JLA jól ért a fantasy-hoz, na de ennyire?! A Luxen és most már a The Dark Elements is a kedvenceim közé tartoznak.
Layla


A történet Layla-ról szól, akiben félig Warden, félig démon vér folyik. Ő vezet be minket abba a világba, ahol a vízköpők, afféle őrzők, tartják biztonságban a világot a démonoktól. Layla már kiskorától úgy nevelkedett, hogy  a démonok rosszak, ezért próbálja elnyomni a démon oldalát. Egyik képessége, hogy meg tudja jelölni a gonosz lényeket, így később a vízköpők könnyebben rájuk találnak, és megölik őket.
Az egyik ilyen jelölgetős napján találkozik az igen nagyhatalmú és szexi démonnal Roth személyében.

Roth

Roth teljesen felforgatja Layla életét, egyáltalán nem olyan, amilyennek Layla a démonokat gondolta. A srác tele van meglepetésekkel, mindig védelmezi őt, ott van, amikor szükség van rá, és iszonyatosan édes. ^^
Viszont nem egy nyúlbéla, nehogy azt higgyétek :D Roth maga a szarkazmus, a szexiség. Piszkos a fantáziája, és nem is titkolja. Piercingelt és tetovált teste bűnre teremtett, és ezt tudja is magáról. ;D
Neki is van pár igazán érdekes képessége, amik még Laylát is leveszik a lábáról.
“There’s sweetness in evil,”

Megmutatja a lánynak, hogy a világ nem csak fekete, vagy fehér. A démonok között is akadnak jók, és a vízköpők is képesek a gonoszságra.

Zayne

Szóval igen, én totál Team Roth lettem!

“I lost myself the moment I found you.”

Aki a következő részben  még komplikációkat okozhat az sajnos Zayne. 
Zayne a Wardenekhez tartozik, Laylaval már gyerekkoruk óta barátok, együtt nevelkedtek, így talán nem is meglepő, hogy Layla többet érez iránta barátságnál, vagy testvéri szeretetnél. Viszont  köztük ez egy tiltott szerelem lenne, mivel Zayne-nek egy vízköpő lányt kell majd elvennie, és nem egy félvért. Layla ezt megérti, de azért sóvárog a srác iránt, aki úgy néz ki, szintén érez valamit iránta, csak hát beismerni egyikük sem merné. És ott van még az az icipici bökkenő, hagy Layla nem csókolhat meg senkit, akinek lelke van, nehogy elvegye azt.  Szerncsére egy démonnak nincs lelke <3



Igazán tetszett ez a Démon vs. Warden dolog, a szereplőkért is odavagyok meg vissza - főleg Roth-ért, de Layla is kitesz magáért. Zayne-ről még nem tudom, mit gondoljak, mert szerencsére nem igazán kavart bele a romantikus szálba, viszont róla még elég sokat nem is tudunk. 
Layla barátnője Stacey egy üdítő folt volt a sok fekete, és szürke lény között. Egy ilyen szeleburdi, szexmániás barátnő mindig jól jön. Tetszettek a beszólásai, és juj, remélem valami kialakul majd közte és Sam között is *-*   Sam, a mindenttudó kisokos is igazán szimpatikus, remélem belőle is kapunk még többet. 


…You should see me dance.” 
“Hmm,” Roth murmured, golden eyes twinkling. “I would like to see you dance.”

Csak reménykedni tudok, hogy majd magyarul is kiadják. :)

Borító: nagyon tetszik... főleg a színe ^^
Kedvenc szereplők: Roth, Layla
Mélypont: a vége... hogy lehet így vége??? :(((
Fénypont: Roth és Layla jelenetek, csókok, kiscicák, Bambi *-*
Csillagozás: 5/5 Imádtam!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése