Keresés ebben a blogban

2017. november 16., csütörtök

Jennifer L. Armentrout: White ​Hot Kiss – Perzselő csók (Komor elemek 1.)

Könyvmolyképző 2017
480 oldal
Fordította: Komáromy Zsófia

Az ​első csók az utolsó lehet.
A tizenhét éves Layla nem vágyik másra, csak normális életre. Szeretne beilleszkedni az iskolában, és rendes randira menni a dögös Zayne-nel, akibe egy örökkévalóság óta bele van zúgva. Az a gond, hogy Zayne úgy bánik Laylával, akár a kishúgával – ráadásul a lány élete csöppet sem normális. Layla félig démon, félig gorgó, és olyan képességekkel rendelkezik, mint senki más. És bár Zayne őrző, azaz a gorgók közé tartozik, akiknek feladata a démonok levadászása és az emberek védelme, Layla csókja megölne bárkit, akinek lelke van – beleértve Zayne-t is.
Aztán a lány megismerkedik Rothtal: a tetovált, pokolian szexi démonnal, aki azt állítja, hogy minden titkát ismeri. Layla tudja, hogy távol kéne tartania magát tőle, de nehéz ellenállni a kísértésnek, amikor ezzel a fiúval végre nem akadály a csókolózás. Ha megbízik Rothban, azzal végleg tönkreteheti az esélyeit Zayne-nél, miközben árulónak bélyegezheti az őrzők családja, akik felnevelték. Ám miután Layla egy erőszakos démon-összeesküvés kellős közepén találja magát, az ellenség csókja egyszeriben semmiségnek tűnik a közelgő világvégéhez képest.

Édes Jézus Jennifer! Már megint mit műveltél velem? Kit érdekel, hogy már egyszer olvastam, így tudtam, mire számítsak a végén, ha egyszer még most is nagyot üt! Nagyot és fájdalmasat. Persze közben imádtam minden sorát.
Már maga a borító annyira perzselő ;) ,és ami bévül van, szintén csodálatos. Imádom, hogy az írónő ilyen szuper fantasy-kat tud kreálni. Plusz szívdöglesztő pasikat, róluk se feledkezzünk meg.

"– Már megmondtam. Rosszfiú.
– Az a kedvenc típusom"



Ebben a könyvben konkrétan Roth az, akit a női szívek elrablójának nevezhetünk. Ha ez a szexi démon egyszer felbukkan, már le sem akarod többet tenni a könyvet. Imádom a humorát, a piszkálódását, kígyóját és cicuskáit
nem kódolt pervezség, tényleg állatok xD, és hogy milyen óvón és szeretőn bánik Laylával. Nagyon remélem, hogy a folytatásban is sokat fog szerepelni.

"– A gonosznak is van édes oldala"

Layla is egy nagyon menő főhős, habár itt-ott szerintem lehetne keményebb. Reméljük később már ki mer állni magáért, és nem fog mindenért bocsánatot kérni. Ez a sok mentegetőzés Zayne és Abbott miatt van, ezért sem bírom őket. Tudom, hogy Zayne jó srác, de akkor sem Laylához való.
Jó lenne Stacey-Sam párosról is többet olvasni, mert én őket is nagyon megszeretten.

Amúgy a történetet még mindig nagyon imádom. Vízköpők és démonok. Kíváncsi vagyok mit lehet még ebből kihozni. :)

"– Abban a pillanatban elvesztem, hogy rád találtam."

Első értékelés itt.

Borító: Layla és Roth... hát van ennél jobb? :D *-*
Kedvenc szereplők: Roth
♥, Layla
Mélypont: a vége még mindig :(
Fénypont: első csók, második, hamadik... Bambi, cicusok, kertes jelenet
Csillagozás: 5/5 Ajánlom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése