Keresés ebben a blogban

2016. március 28., hétfő

Laurelin Paige: Forever with You – Rád találtam (Fixed 3.)

Libri 2016
456 oldal
Fordította: Hotváth M. Zsanett


Hudson Pierce és Alayna Withers szerelme ismét veszélybe kerül. A múlt sötét titkai felszínre törnek, megállíthatatlanul maguk alá gyűrve az örök harcban élő párt. Ahhoz, hogy végleg legyőzzék az ártó démonokat, és szerelmük beteljesülhessen, kapcsolatuknak túl kell élnie az eddigi legnagyobb megrázkódtatást; Hudson Pierce ugyanis veszélyes titkokat őriz, amelyek ha kiderülnek, semmi sem lesz már olyan, mint azelőtt volt… sőt Laynie talán még azt is megbánja, hogy a szívére hallgatott, és úgy hitte, hogy a sors egymásnak szánta őket.



A történet ott folytatódik, ahol abbamaradt. Alayna és Hudson kibékültek, és végre megint boldogok, Celia lekopott, de nem véglegesen, és még ott van az a rejtélyes videó is, amit Stacy említett. A megpróbáltatásoknak még korán sincs vége.


"Szavakat akarsz? Azokat meg lehet változtatni, és manipulálni, meg félremagyarázni. De a tetteim – azok mindent elárulnak, amit tudni akarsz."

Alayna
Alayna már 100%-osan tartja magát a teljes őszinteséghez. Ha kételyei vannak, ha fél, vagy ha valami más aggasztja, elmondja Hudsonnak, és őszintén megbeszélik. 
Az ember azt gondolná, hogy majd a videó miatt omlik össze minden, de nem. Vagyis részben hozzásegít az is, de itt most sajna Hudson a hibás az elhidegülésért.  Amikor kiderül a nagy titok, az eléggé odacsap, mert tényleg szörnyű, viszont látni, hogy Hudson tényleg mit érez Alayna iránt, ezért szerintem megbocsátható.

Hudson
Alayna és Hudson továbbra is szuper páros együtt. Nagyon szeretem őket külön – külön is, de együtt még jobbak, erősebbek. Segítenek egymásnak a függőségükkel kapcsolatban, kiállnak egymásárt... szeretik egymást ^^

 "– Te vagy az egyetlen, aki mellett jobb ember lehettem."

Sok megpróbáltatás vár rájuk ebben a részben, de ahogy Alayna is mondta: „Küzdelem nélkül nincs haladás”. És annyi érzelem kering ebben  a könyvben, annyi szeretet, hogy itt aztán foggal, körömmel küzdenek egymásért kedvenc szereplőink.
És a vége... Jaj, kaptunk egy olyan gyönyörű befejezést, hogy csak na! *-* Méltó lezárás volt a sorozatnak.

"– Te vagy az első, akit szeretek, Alayna. És tudom, hogy te leszel az utolsó."




Borító: Továbbra is nagyon tetszik. Egyszerű, de érzéki.
Kedvenc szereplők: Hudson, Alayna
Mélypont: Amikor Hudson nem hajlandó elmondani a titkát.
Fénypont: "Szeretlek." és a vége
Csillagozás: 5/5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése