Keresés ebben a blogban

2016. június 28., kedd

K. C. Lynn: Fighting Temptation (Men of Honor 1.)

CreateSpace, 2014
358 oldal
Nyelv: angol

Jaxson is arrogant, angry and aggressive. Yet he’s also beautiful, strong and honorable. I unconditionally and irrevocably love every damaged part of him. And for the boy, who didn’t believe in
love, he would always and forever have mine. -Julia Sinclair Julia was different from anyone I’d ever met. I never thought someone so good and genuine existed until her. The more I saw of her the more I became addicted to her. Every time I was around her she would destroy some of the darkness that lurked inside of me. She made the bad shit in my life seem not so terrible. Then, before I knew it, I had fallen for a girl from another world.
-Jaxson Reid

Julia Sinclair is your typical innocent good girl with a heart of gold. At sixteen she moved to Sunset Bay, South Carolina, to live with her Grams after losing her mother to cancer. This is where she met some of the best friends she will ever have and one in particular who will forever hold her heart. Jaxson Reid is your typical tattooed bad boy. His past and soul is as dark as the tattoos he bares. He flies through life and girls with no attachments and no emotions… until he met her. One fateful night brought Julia and Jaxson together. They formed a friendship and a bond so strong it was unbreakable. Jaxson fought the temptation of anything more with Julia because he knew he would never be good enough for her. When he found his control slipping he left the one girl, who meant everything to him, to join the Navy. But one passion-filled night has Jaxson letting go of fighting temptation which will forever alter their relationship.
A few years later Jaxson comes home to make things right with the one girl who’s ever meant anything to him. Except someone isn’t happy that Jaxson has returned. Someone who thinks Julia is theirs and they will stop at nothing to make sure it stays that way… forever. Now Jaxson will not only fight to protect Julia but will also battle the new and existing demons that haunt his soul.

Barátság, szerelem, romantika, erotika, belső démonok, és becsület...
Az ilyen könyvekért élek-halok. Annyira jó volt, hogy nehezen találok szavakat, tényleg egy nagyszerű történet.


Julia Sinclair
Jaxson afféle őrangyalként toppan be Julia életébe, épp amikor a lánynak szüksége van rá, és onnantól kezdve legjobb barátok. Idővel a barátság átalakul valami sokkal többé, és nem csak Julia részéről, viszont egyikük se vallaná meg az érzéseit. Habár, amikor Jaxson csatlakozik a haditengerészethez, Julia végre előlép az igazsággal, ami megváltoztatja az életüket, de attól még barátok maradnak. Később előreugrunk 5 évet, majd még egyet, ahol Julia már a Jaxson nélküli életét éli, mivel az csúnyán megbántotta a lányt.

Nem is csodálom,hogy Julia mennyit haragudott Jaxsonra, engem is teljesen kiakasztott a Németországban való viselkedése. Jaxson csak mindig védené őt, ami nem is lenne baj, de néha már tényleg túlzásokba esett.
Jaj, ezek a pasik, akik azt hiszik, hogy nem elég jók a kiválasztottjuknak… *fejcsóválás*


Jaxson Reid
Ettől eltekintve imádom a pasit, mert szuperszexi, kedves, és becselütes. Egy igazi jótét lélek. Tetszettek a visszaemlékezései Irakra, habár az ott történtek tényleg kegyetlenek voltak. Viszont így is többet megtudtunk róla, és két társáról, akikben menthetetlenül belehabarodtam. Sawyer és Cade, jaj nekem! <3 Hát Jaxson mellett ők is teljességgel ellenállhatatlanok - alig várom, hogy az ő könyvüket is olvashassam.

Nem csak Jaxson és társai mentek keresztül egy csomó nehézségen, hanem Julia, Kayla, Cooper, Grace, Faith, és Anna is megszenvedték a megaukét. Néhányuknak már kijárt a boldogság, a többiek pedig már úton vannak afelé.
Örülök, hogy sikerült megszeretnem az összes főbb szereplőt, mindegyikükben van valami különleges. Julia is egy erős és határozott nő, még akkor is, ha sokat sír. Imádtam, ahogy Jaxsont piszkálta, Kayla-val együtt. Ez a két csaj nem semmi, amiket ezek ketten lerendeztek... :D


A könyv vége pedig tele van izgalmakkal, majd egy csomó cukisággal, és vicces jelenettel. Mindig is szerettem a boldog végeket, és itt minden megvolt, ami ahhoz kellett. Ha az ember nem akarná folytatni a sorozatot, úgy is kap egy rendes lezárást, viszont garantálom, hogy ha belekezdesz, tuti folytatni akarod majd.
Tényleg csak ajánlani tudom. Csodaszép történet.


Borító: szép, szexi... tetszik :)
Kedvenc szereplők: Julia, Kayla, Grace, Cooper, Sawyer, Jaxson, Cade
Mélypont: Irak, Németország, Wyatt
Fénypont: Kayla és Cooper incidens, Grace és Sawyer pillanatok, Julia és Jaxson minden pillanata
Csillagozás: 5/5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése