Keresés ebben a blogban

2017. február 27., hétfő

Colleen Hoover: Maybe ​Someday (Maybe 1.)

Atria 2014
320 oldal
Nyelv: angol

From #1 New York Times bestselling author Colleen Hoover, a passionate tale of friendship, betrayal, and romance.

At twenty-two years old, Sydney has a great life: She’s in college, working a steady job, in love with her wonderful boyfriend, Hunter, and rooming with her best friend, Tori. But everything changes when she discovers Hunter's cheating on her—and she is left trying to decide what to do next.

Sydney becomes captivated by Ridge, her mysterious neighbor. She can’t take her eyes off him or stop listening to his playing his guitar every day out on his balcony. And there’s something about Sydney that Ridge can’t ignore, either. When their inevitable encounter happens, they soon find themselves needing each other in more ways than one…

Az biztos, hogy Colleen Hoover valami hihetetlenül ír. A történetei annyira gyönyörűek és szívhez szólóak, hogy az ember seperc alatt képes beléjük szeretni. Ez eddig olvasott könyveivel mind így voltam, és ez most sem változott. Mert a Maybe Someday, hát… az új kedvencem.♥

"People can't control matters of the heart"


Nem csak a borító gyönyrű, hanem a történet is. Sydney és Ridge kapcsolata bonyolult, és fájdalmas, de egyben különleges és szépséges is. Imádtam, hogy mennyire mély kapocs alakult ki közöttük, hogy milyen őszinték voltak. De főleg azt, ahogy a zenén keresztül kommunikáltak egymással. Mindegyik zene csodálatos, öröm volt hallgatni.

"I want to hold on to you
Just like these memories I can’t undo"


Egy csomó meglepetést okozott a könyv, és nem csak a szerelmi háromszögre gondolok, hanem pl. arra, hogy Ridge milyen teljesen új szemszögből mutatja be a világot – az ő világát.
Volt pár rész, ahol egyszerűen nem értettem, miért nem lehetnek végre egy pár… Miért nem fut Ridge azonnal Sydney után… És miért nem marasztalja őt Sydney, ha már kiöntötte neki a lelkét?!

"For her I bend, for you I break"

Viszont még ez sem tudott kizökkenteni a hangulatomból. Minden sorát csak úgy faltam, és imádtam. Még a szerelmi háromszög se zavart, pedig az nagyon fel tud húzni. Viszont itt… hát ki a fene tudná nem szeretni Maggiet? Ő tényleg annyira szerethető. Nem is csodálkozom, hogy Ridge mennyit gyötrődött a szituációja miatt.
Azt hiszem most megyek, begubózom az ágyamba, és erről a szépséges történetről fogok álmodni. ^-^

                                                     "She’s worth it all.
                                                      She’s worth more."


Borító: Annyira gyönyörű *-*
Kedvenc szereplők:
Sydney, Ridge, Warren, Maggie
Mélypont:
az egész gyötrődés a szerelmi háromszög miatt :'(
Fénypont: amikor a Maybe someday-t írták, a végén Ridge fellépése - főleg a Hold on to you
♥, és hogy Sydney megtanult jelelni
Csillagozás:
5/5 Kedvenc!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése