Keresés ebben a blogban

2017. február 13., hétfő

J. L. Armentrout: Obsession ​– Függőség (Luxen)

Könyvmolyképző 2016
384 oldal
Fordította: Mergl-Kovács Bernadett

Őrülten ​nagyképű… de meg kell veszni érte.
Hunter könyörtelen bérgyilkos. A Védelmi Minisztérium szoros megfigyelés alatt tartja, de ez nem zavarja, hiszen az a feladata, hogy végezzen a rosszfiúkkal. Ideje nagy részében imádja a munkáját. Egészen addig, míg nem mindennapi feladatot kap: meg kell védenie egy embert az arumok egyik halhatatlan ellenségétől.

Serena Cross egy szavát sem hiszi a legjobb barátnőjének, aki azt állítja, hogy a saját szemével látta, ahogy egy befolyásos szenátor fia átváltozott valami… természetfelettivé. Ugyan ki hinne el ekkora sületlenséget? Serena azonban hamarosan szemtanúja lesz annak, hogy a barátnőjét meggyilkolja egy idegen, és ezáltal egy olyan világba csöppen, ahol egyesek ölni is képesek azért, hogy a titok titok maradjon.
Annak ellenére, hogy másfélék, Hunterben szenvedélyes vágy ébred Serena iránt, ezért az arum a maga számára is meglepő dolgot tesz: megszegi az eddigi életét irányító szabályokat, és szembeszegül a munkaadóival Serena biztonsága érdekében. A kérdés csak az, hogy vajon az idegenek és a kormányzat jelenti Serena számára a legnagyobb fenyegetést… vagy maga Hunter?


Imádom Serenát és Huntert!♥ Ki gondolta volna, az Obszidián olvasásakor, hogy ennyire megszeretünk arumot. Meg, hogy egyáltalán, az arumok is lehetnek „jófiúk”. Mert lehetnek… bizonyos értelemben. :D

"Még mindig olyan, mint egy nyavalyás párduc. Ha valaki túl közel merészkedik hozzá, azt szétcincálja; mindenkit, kivéve engem."

A könyv már első olvasásra levett a lábamról, és most, újraélni az egészet úgy, hogy végre a kezemben is tarthatom… felülmúlhatatlan. <3 Olyan jó, hogy JLA megírta ezt a sztorit, mert így jobban megismerhetjük az arumokat, és nem csak a luxenek szemszögéből ítélhetjük meg őket.
Nekem nagyon bejött Hunter és Serena stílusa, valamint a kapcsolatuk. Olyan jó volt figyelni, ahogy Hunter végre rájön, mit is érez pontosan Serena iránt. És OMG, hogy ezek ketten milyen forró jelenetekre képesek, ha végre odáig fajul a helyzet! Csak úgy perzseltek a lapok. :D Viszont a vázás jelenet nálam még mindig mindent visz, + Daemon felbukkanása – róla se feledkezzünk meg. Még ha csak egy pillanatig is tartott.
Tuti, hogy az Obsession még újra lesz olvasva egypárszor. Egyszerűen megunhatatlan. :)


"Ő lett a fényem, a melegségem, és nem álltam készen arra, hogy elengedjem."



Borító: Nagyon bejön, habár Serenát nem így képzelem
Kedvenc szereplők: Hunter, Serena... Luc
Mélypont:
nem volt, mindent imádtam :)
Fénypont: Serena hozzávág Hunterhez egy vázát/szobrot, vagy mi a fene volt az :D
Csillagozás:
5/5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése