Keresés ebben a blogban

2017. október 5., csütörtök

Elle Kennedy: The ​Deal – Az üzlet (Off-Campus 1.)

Könyvmolyképző 2016
440 oldal
Fordította: Barthó Eszter

A lány egyezséget köt a fősuli rosszfiújával…

Hannah Wells végre talált valakit, aki megdobogtatja a szívét. Bár az élet más területein magabiztosan mozog, a szex és a csábítás nem éppen erős oldala. Ha fel akarja hívni magára a kiszemelt srác figyelmét, ki kell lépnie a komfortzónájából, és elérni, hogy észrevegyék …még ha ezért korrepetálnia kell is a hokicsapat idegesítő, gyerekes és beképzelt kapitányát egy álrandiért cserébe.

…ami jobban sül el, mint remélte.

Garrett Graham egyetlen álma, hogy a diploma után profi hokijátékos legyen, de a zuhanó tanulmányi eredménye miatt mindent elveszíthet, amiért eddig olyan keményen dolgozott. Ha a csapatban maradás ára, hogy segít egy cinikus csajnak féltékennyé tenni egy srácot, hát legyen. De amikor egy váratlan csók életük legvadabb szexébe torkollik, Garrett hirtelen ráébred, hogy a szerep, amit játszik, nem neki való. Most már csak Hannah-t kell meggyőznie arról, hogy a fiú, akire vágyik, nem más, mint ő maga.


Istenem, szerelmes lettem! *-* Úgy érzem most azonnal végig kell olvasnom az egész sorozat, hogy még többet kapjak ebből vidám, szeretnivaló, szexis történetből. Tudom, hogy a következő részekben már nem Hannah és Garrett lesz a főszerepben, mégis alig várom, hogy folytathassam.

"Igen, Hannah és én barátok vagyunk. Ő az egyetlen lány barátom. És igen, szeretném, ha az is maradna.
De…
…le is akarok feküdni vele."


Engem teljesen megvett a könyv! Annyit röhögtem, sóhajtoztam és olvadoztam. :3 Hannah dumája csúcszuper, habár Garrettet sem kell félteni, mindig képes volt még a leglehetetlenebb helyzetben is hozni a formályát. :D Imádtam, hogy énekel – énekesek nálam mindig elönyben indulnak – főleg, amikor Garrett-nek énekelt. Az is nagyon tetszett, hogy habár egy hatalmas traumán esett át, mégsem volt összetörve, sőt. Képes volt róla beszélni, nem hagyta, hogy a szörnűségek maga alá gyűrjék.

Garrett pedig, jaj, annyira sziporkázó a srác. ^^ Imádtam, hogy milyen szókimondó és fesztelen. Ő is könnyen megnyílt Hannah előtt, elfogadta az érzéseit. Tetszett, hogy nem voltak nagyobb drámák a könyvben, mert a két főszereplő képes volt őszintén kommunikálni egymással. Az a kis galiba a végén sem tántorított el, mivel Hannah csak azt tette, amit jónak látott. Örülök, hogy szép befejezést kapott a történet, és tényleg megyek is olvasni Logan könyvét, mert nem bírok magammal. :D♥


"Néha egyszer csak váratlanul feltűnik valaki melletted, és onnantól nem érted, hogy élhettél eddig nélküle."



Borító: Elég egyszerű, de bejön :D
Kedvenc szereplők:
Garrett és Hannah, Logan és a többi srác is
Mélypont: a szakítás, Garrett apja, ami Hannah-val és a szüleiel történt
Fénypont: amikor Hannah először énekel Garrett-nek,
Férfiszörny és Női járat :'D, első szeretlek...
Csillagozás: 5/5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése