Keresés ebben a blogban

2017. szeptember 28., csütörtök

Skye Warren: Anti ​Hero

Magánkiadás 2016
314 oldal
Nyelv: angol

Nate Gaines knows he's no hero. After losing his team in a fiery betrayal, he left the army. Now he works for cold hard cash.
And the girl he loves? She's better off without him.
Until her story makes her a target.
Then he'll protect her. He'll kill for her. He just won't let himself fall for her again. That would be dangerous, for both of them.



Kicsit lassabban haladtam az olvasással, otthoni teendők miatt, mint szerettem volna, de ettől még nem lett kevésbé élvezhető. Bevallom, engem először a borító bolondított magába, majd a fülszöveget elolvasva már a történet is érdekelt.

A Fighting Temptation óta még jobban rákattantam a katonás sztorikra, így nem is volt kérdés, hogy ezt is elolvasom.
Azt hittem a könyvben több romantika lesz, kevesebb akcióval, de nem így volt.

Sofia egy újságíró, aki próbál leleplezni egy befolyásos embert, ezért céltáblává válik. Persze ki más segíthetne rajta mint a szexi ex-pasi, aki egyben ex-katona is. :) Nate lesz Sofia goromba oltalmazója, aki képes megtenni bármit, csak hogy megvédje a lányt.
Néhol már picit untatott, hogy a főhősök ugynarra gondolnak már a huszadik alkalommal is, vagy hogy még mindig nem biztosak a másik érzéseiben, holott elég nyilvánvaló.
A történet amúgy élvezhető, kikapcsolódásra is tökéletes. De hiányzott belőle az a plusz, amitől számomra egy könyv felejthetetlen lesz. Viszont így is nagyon tetszett :)


„As long as you're with me, gorgeous, I have a reason to fight.”



Borító: Imádom, nagyon szexi ;)
Kedvenc szereplők:
Sofia és Nate
Mélypont: nem volt
Fénypont: amikor Sofia először mondja Nate-nek, hogy szereti, és amikor Nate utána megy, majd a raktár előtt találkoznak
Csillagozás: 5/4.5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése