Keresés ebben a blogban

2016. szeptember 29., csütörtök

Shelly Crane: Accordance (Significance 2.)

Magánkiadás 2011
312 oldal
Nyelv: angol

In the sequel to Significance, Maggie learns much more about all the strange things that have happened to her and has to face many new ones. She learns something about herself, that she is something that the clans have been waiting for. She rebels against it but, ultimately must face it for her new family's sake and maybe even her life. Bish went from being her biggest supporter to her biggest pain in the butt and Kyle's intentions to attract her interest may not be so innocent. Caleb and Maggie face many new obstacles together as a couple and on their own. They fight to work through them but will one that should be a good thing be too much for Maggie to handle? Will she become who she has to be to save the ones she loves or will she crumble under the pressure as this epic love story continues.

Ó, ez a sorozat… annyira olvastatja magát! :) Szerintem igazán izgalmas a cselekményszál, lehet nincs tele egy csomó harci jelenettel, mégis képes magához láncolni azzal a sok feszültséggel, ami lapok között zajlik. Mindig van valami érdekes, amire lehet koncentrálni. Számomra ez legtöbbször Jen és Bish, akikért a szívem megy meghasadni. Jaj, csak rendeződne már el minden közöttük!
Ebben a részben is fejlődtek a karakterek, kialakultak a képességek, és még pár érdekes plusz dologra is fény derült.
Caleb és Maggie továbbra is csak úgy ontja a cukiságot. :D Ezek ketten… hát, iszonyat édesek. ^-^ Két dolog történt, amiért jól megráztam volna Maggiet, hogy mégis mi a fenét csinál, de nem lett belőlük nagy dráma, szerencsére.
Kyle az elején nagyon irritált, de a vége felé már kezdett jobban viselkedni. És hát Shelly nagyon szeret utalgatni, így nem is volt meglepetés, ami még utána történt.
Valamint még le kell írnom az új mellékszereplő lány nevét, amin először azt se tudtam, hogy sírjak, vagy nevessek. Ecstasy. Igen, így hívják. Hát nem oltári? De szerencsére van egy normálisabb középső neve is, nem kell félni. xD
Ja, és alig várom a kövi részt. Jupí! :D


"(…) It’s not just jealousy because the Jacobsons are imprinting. There’s a prophecy.”
“A prophecy,” I scoffed. “What is this, Harry Potter?”



Borító: egy a tucatból, de hát Pepe *-* :DD
Kedvenc szereplők: Rachel - Caleb anyukája, a nagyi, Bish, Caleb

Mélypont: Kyle az elején, plusz Maggie pár fölösleges kiakadása, és persze a Watson klán
Fénypont: még mindig Bish és Jen, valamint az új képességek
Csillagozás:
5/4.5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése