Keresés ebben a blogban

2016. december 1., csütörtök

K. C. Lynn: Sweet ​Haven (Sweet 2.)

CreateSpace 2016
186 oldal
Nyelv: angol

RECIPE:
Two ​cups of an arrogant, dirty talkin’ firefighter who has an obsession with peaches and the forbidden girl who smells like them.
One tablespoon of a sweet schoolteacher trying to find her place in the world while attempting to resist her brother’s sworn enemy.
A slice of fate that has their hearts questioning the past and the consuming need they have for one another.
A dash of desire.
A pinch of rivalry.
A sprinkle of déjà vu.
Mix together in a large bowl to create a combustible passion and a future that neither of them could have ever predicted.
Bake at 350° for a rich serving of destiny and a love that could burn for eternity.
A timeless recipe that is sure to fill your heart with a generous helping of Sweet Haven.

Ez a novella Sam és Jase történetét meséli el. Sam, azaz Samantha Sawyer testvére, akivel már az első részben és Men of Honor sorozat 2. részében is megismerkedhettünk. Jase pedig Sawyer ősellensége, aki szintén kapott egy kisebb szerepet a Sweet Temptation-ban. Szerencsére ez is, mint az előző, váltott szemszögből íródott, így mind a két szereplő fejébe beleláthatunk.

"
My name is Samantha Evans and this is the story of how I found my place.
My home.
My sweet haven."


A történetről nem sokat tudok mondani anélkül, hogy valamit le ne spoilereznék, mivel sajnos nagyon rövid, de attól még igen élvezhető. Mit élvezhető, egyszerűn imádni való! :D Csak úgy, mint KC eddigi könyvei. Nincs olyan rész, ami ne tetszene, mindegyik annyira édes és szerethető.

"We love to hate each other, Sam.”

Sam és Jase történetét már nagyon vártam, és nem kellett csalódnom. Jase egy Sawyer2.0 kiadás, csak sötét hajjal, úgyhogy nem is kérdés, mennyire megszerettem. ^-^ Persze Sawyer marad az örök első a szívemben, de azért Jase sincs messze. Jó volt nem csak Sam családjáról újraolvasni, de végre megismerhettük Jase szüleit is, és itt végre kiderül, miért is utálják egymás az apák. Mondjuk az ok, nem lepett meg. :D
Sam egy nagyon kedves lány, ami már a Sweet Temptation-ban is kiderült, de itt még jobban megismerhetjük. Volt pár vicces szituációja, amin nagyon jól szórakoztam. Azt hittem, hogy az iskola is fontosabb szerepet kap majd, mivel Sam tanár, de nem.
A legjobb, amikor Sawyer is feltűnik, visz egy kis vicces szituációt a történetbe. Ó, és a gyerekek! Parker és Hope örök kedvenceim. *-*
Csak ajánlani tudom a könyvet, a sorozatot, KC-t, mindent. Olvassátok!

                                              “I’ll always come for you.”




Borító: Gyönyörű, csak úgy, mint a többi.
Kedvenc szereplők: Jase, Sam, Sawyer, Mr. Evans és Mr. Crawford :D
Mélypont: Sam és Jase exei -.-
Fénypont: barack szedés, Sawyer felbukkan, első együttlét... <3
Csillagozás:
5/5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése