Keresés ebben a blogban

2016. február 10., szerda

Laurelin Paige: Found in You – Sehol se talállak (Fixed 2.)

Libri 2015
372 oldal
Fordította: Horváth M. Zsanett


Alayna Withers sötét titkot őriz: megszállottjává tud válni annak, akit megszeret. Titokban szemmel tartja, megszerzi a híváslistáját, kilesi az e-mailjeit. Hudson Pierce multimilliomos szépfiú úgy hat rá, akár a legkeményebb drog. Kettőjük kapcsolatát a szenvedély és a testiség hatja át, de Alayna többre vágyik. Szerelmet, bizalmat, megbecsülést akar. Hudson azonban próbára teszi a türelmét, és amikor a lány úgy határoz, hogy megkörnyékezi az egyetlen nőt, aki látszólag mindenkinél jobban ismeri Hudson múltját, sötét, vad és veszélyes területre téved. És a tét immár nem csak Hudson szerelme…
Laurelin Paige a The New York Times, az USA Today és a Wall Street Journal bestseller-szerzője. 
-A Fixed-sorozat eddig több mint 1 millió példányban kelt el csak az USA-ban 
-Az első rész 12 országban jelenik meg közel egy időben 
-Az Amazon adatai alapján a tavalyi év 7. legnépszerűbb könyve 
-A People Magazine szerint a 10 legkeresettebb könyv egyike 
-A Goodreads oldalán az írónő regényei 100 000-nél is több jó értékelést kaptak


A történet ott fojtatódik, ahol abbamaradt. Hudson végre lépéseket tesz a szerelem irányába, mindenféleképpen próbálja kimutatni érzéseit Alaynának. A pár végre, nem csak kamuból, hanem most már hivatalosan is együtt van, ami szuperabb már nem is lehetne :D Romantikus részből nincs hiány, és én ezt kifejezetten imádtam!
Alayna


Alayna továbbra is nagy kedvenc. Tetszik, hogy mindig milyen őszinte, hogy szereti megbeszélni a problémáit Hudsonnal, még akkor is, ha kicsit fél. Igaz, hogy az alapkonfliktus, most abból fakadt, hogy eltitkolt pár dolgot Hudson elől, de szerintem más is így cselekedett volna a helyében, ha nem rosszabbul. Szóval én szeretem Alaynát, mert igazán aranyos, és ő is harcol azért, amit akar.
Hudson
Csak úgy, mint Hudson. Hudson szintén maradt az én szívem csücske♥ 
Még mindig elég titokzatos, még mindig lappang valami a felszín alatt, amit egyszerűen nem akar megosztani Alaynával, és ez kikészít. Remélem a 3.részben már kiderül, mert nagyooon kíváncsi vagyok.

Nagyon tetszett az a rész, amikor Hudson könyveket rendelt Alayna számára, amikor kiállt mellette bármi van, amikor féltékenykedett, amikor csak Alaynával foglalkozott... Ez a lista végtelen, mert Hudson Pierce-t egyszerűen imádom!

Az is tetszett, hogy kicsit jobban megismerkedhettünk Alayna testvérével, akit az elején egy kicsit nehéz volt megkedvelni, de mostantól már én is szimpatizálok vele. Végre ők is belátták, hogy szükségük van egymásra, és képesek voltak megbocsájtani egyik a másikának.Ez persze még nem mondható el a csodálatos Pierce családról. Basszus, náluk aztán van dráma, de dögivel.
A nagy titok a végén, ami Celiaval is kapcsolatos, nem lepett meg. Én már valahogy az elejétől fogva tudtam, vagy legalábbis gyanítottam, hogy ki miatt is titkolózhatnak annyit.

Mira sajnos elég keveset szerepelt ebben a részben, pedig ő is nagyon a szívemhez nőtt, úgyhogy ha lehetne, akkor belőle egy kicsit többet a befejező kötetben :)
Hudson anyját még mindig utálom, nagyon nem könnyíti meg, hogy valamennyire is kedvelhető legyen. Egyszerűen szörnyű, ahogy a családjával bánik.

Most, hogy volt egy kis dráma a Found in You-ban kicsit megnyugodtam. Innentől már csak a jó dolgokat várom. Persze tudom, hogy Hudsonnal még nincs minden megoldva, de nem aggódom.

A könyv vége megint nagyon szuper volt. Kissé túl romantikus? Nemhinném.
 Ennél szebb befejezés nem is lehetett volna. Hudson mindig képes meglepni az embert. És még, hogy nem romantikus. Bah! Fenéket nem! Nála romantikusabb pasit,...  hát igen, csak a könyvekben találni :D Alayna tapadj rá és ne ereszd.  Nem mintha Hudson mást akarna. Szerencsére.

Ez a sorozat nagyszerű, tényleg megéri elolvasni. Ha nem is többször, de egyszer mindenképp próbáld ki.


Borító: Érzéki
Kedvenc szereplő: Hudson, Alayna, Mira
Mélypont: Celia, Hudson anyja
Fénypont: Könyvtáras rész,  igazmondás, a vége
Csillagozás: 5/5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése