Keresés ebben a blogban

2016. július 25., hétfő

K. C. Lynn: Sweet Temptation (Men of Honor 2.)

CreateSpace, 2014
344 oldal
Nyelv: angol

At 17 years old Grace Morgan had managed to live through what would be the worst day of her life. One would think this is where her torment ended, but then she was sent to live with him- the devil himself. Three years later she finds herself in the beautiful, small town of Sunset Bay, South Carolina- a perfect place to start her life over. This is where she meets the best friends she will ever have, and one cocky, sexy, arrogant ex-Navy Seal whose heart turns out to be bigger than his ego. Right when things start looking up the worst day of her life comes back with a vengeance; ruining the peace she had just found. Sawyer Evans is a strong, sexy, confident ex-Navy Seal who loves women just as much as they love him. His philosophy is: the more the merrier, with no strings attached. But all that changes the day he rolls into Sunset Bay, where he meets a sweet, sexy blonde with sad amber eyes, who smells like cupcakes and bakes the most delicious pies. The only girl who isn’t affected by his good looks and charm… or so he thinks. But Sawyer is a fighter who is used to getting what he wants, and he wants Grace. Along the way of making that happen, he finds out she holds secrets, and a pain much deeper than he thought possible- and he has known pain like no other man has. A year ago he made a life-altering decision that not only bought him a week in hell with men he considers his brothers, but also ended his career. It was a decision he will never regret, no matter the scars he bares, physically or emotionally. He refused to let that moment in his life break him or define him. So when Grace’s life is threatened, he will make another decision, one to not only protect her, but also mend her broken heart.

Jaxson és Julia könyve annyira elvarázsolt, és a beleolvasó Grace és Sawyer könyvébe is csak még jobban megragadta az érdeklődésemet a sorozat iránt. K. C. Lynn nagyon tud, az biztos. Alig várom, hogy majd az Acts of Honor sorozatját is elolvassam.

Nem is nagyon tudom, mit mondjak, annyira jó volt olvasni ezt a szép történetet. Persze volt itt is pár konfliktus, amit el kellett simítani, de nem olyan nagy, mint Juls és Jaxson között. Ami főleg Sawyer-nek köszönhető, és a folytonos ökörködésének. Jesszusom, ez a pasi nem semmi! Mindenből viccet csinál. :D Majdnem mindenből. De persze nem lehet nem imádni.
Grace és Sawyer kapcsolata igazán édes volt – szó szerint és átvitt értelemben is – mindig volt min nevetni, vagy épp sóhajtozni. Tetszett, hogy milyen hamar összemelegedett a páros, és hogy Grace mennyivel oldottabb, szabadabb lett Sawyer közelében. Elég szörnyűséget kellett átvészelni szegény lánynak, hogy a végén boldog legyen, és ki más tehette volna boldogabbá, mintsem Sawyer Evans?!


Szívbemarkoló kezdés volt, annyira át lehett érezni Grace fájdalmát. Egy 17 éves lány valami szörnyűségre ér haza, ami alapjaiban forgatja fel az életét. Azt hinné az ember, az volt élete legrosszabb napja, és onnantól már csak jobb lehet, amíg el nem küldik őt lakni magához az ördöghöz. Három évvel később Sunset Bay-en találja magát, ahol új életet kezd. Mac, egy étkező tulajdonosa, szárnyai alá veszi az elhagyatott lányt, munkát ad neki, tetőt a feje fölé, és szeretetet - amiben már rég nem volt része. Grace nemsokára megismeri Julia-t és Kayla-t, és legjobb barátnők lesznek, majd később Sawyer is belép az életébe, aki bármit megtesz azért, hogy közelebb kerüljön hozzá.
Imádtam, hogy Sawyer egyszerűen nem adja fel, hogy megszerezze magának a lány bizalmát. Még akkor is azon volt, miután elkövetett egy nagy baklövést. Szintén tetszett, hogy megismerkedhettünk a családjával, akik fantasztikusak, és mindjárt beleszerettek Grace-be.
Grace tényleg a legédesebb lány a sorozatból, annyira összeillenek Sawyer-rel. A befejezés pedig megint egy gyönyörű HEA, viszont itt már tovább sarkall az olvasásra egy bizonyos személy felbukkanásával.

"You will not break me, for I am unbreakable.
I will live with integrity, fight with honor, and die for what's right."


Borító: Nagyon szép :)
Kedvenc szereplők: Grace, Sawyer, Mac, Chuckie
Mélypont: a prológus :(
Fénypont: Chuckie a kutyus, amikor Cade hamarabb találná meg Grace-t, hogy senki se bánthassa, a gyönyörű vége
Csillagozás: 5/5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése