Keresés ebben a blogban

2017. április 28., péntek

K. C. Lynn & K. Langston: Unlawful ​Justice

Magánkiadás 2015
300 oldal
Nyelv: angol

Seek ​the truth and you will find justice.
The peaceful town of Harmony Falls, Texas, has been rocked to its core by an unspeakable crime.
One that harbors revenge and injustice.
Schoolteacher Olivia Bradshaw can’t remember what happened that horrific night, but it’s easy to see the effect it’s had on those around her. All she wants is for peace to be restored to her beloved hometown, but Deputy Grayson Taylor is on a different mission. He seeks truth and justice, and he’ll do whatever it takes to find both for Olivia.
Lines will be crossed.
Secrets revealed.
Can justice prevail, or will the citizens of Harmony Falls succumb to the corruption and hate that continues to plague their small town?
K.C. Lynn and K. Langston have teamed up to bring you a story about hate, race, corruption, injustice, and above all, love. A story that may change the way you view the world.

WARNING: For mature audiences only. Contains some subject matter that may be offensive due to violence, racism, language and sexual situations. May be disturbing for some readers.

NOTE: There is a rape scene in this book but we DO NOT show it. We DO NOT describe it. The scene fades to black before it happens.

Igazából tetszett, de úgy érzem ebből most valami hiányzott. Az eddigi KC könyveket egy az egyik imádtam, ennél meg sajnos azt vettem észre, hogy néha nincs is kedvem olvasni. Lehet, hogy csak nem volt hozzá hangulatom, de az is lehet, hogy azért nem jött át úgy, mint az előzőek, mert nem egyedül írta az írónő.

"I choose love, not hate."

Tetszett a könyv üzenete, hogy minden ember egyenlő bőrszíntől függetlenül, és hogy nem azt kéne néznünk, hogy ki mennyire különbözik tőlünk, hanem magukat a tetteket. Hogy ki, mit vitt véghez. Jó volt látni, hogy végül Harmony Falls lakói is felfogták ezt, és összefogtak.
A történet viszont már laposabbra sikerült. Az eleje még jó volt, érdekes és szörnyű, de később már nem sok említésre való esemény történt.

"Racism is a refuge for the ignorant. It seeks to divide and to destroy. It is the enemy of freedom, and is meant to be met head on and stamped out."

Olivia – Liv – nem igazán kedveltette meg magát velem. Egyedüli KC főszereplő akire azt tudnám mondani, hogy kicsit kényeskedő, meg túl ártatlan. xP Néhol annyira gyerekesen viselkedett, hogy nem értettem, Grayson hogy bírja ki mellette. Amúgy Grayson se került be az álompasik közé, mert habár őt jobban megkedveltem, mint Oliviát, de nála meg az a folytosan parancsolgatása zavart. :/ Viszont ketten együtt jók voltak, és ez a lényeg.
A legjobban Liv barátnője Tania és a testvére Terrell tetszett. Ők vittek egy kis humort is a sztoriba. Ami viszont még egy picit zavart, hogy nem tudtam minden szereplőt elképzelni, és csak abból tudtam meg, hogy valaki fekete, ha más szereplő csúnyán nézett rá, vagy kiközösítették.
A vége nagyon tetszett, mert persze HEA, egy igazán cuki, mindenki boldog befejezés. :))

"I don't think there's anything in the world that could make you not beautiful."


Borító: Nagyon szép *-*
Kedvenc szereplők: Tania és Terrell
Mélypont: a horgászós jelenete, ahol Liv tiszta gyerekesen viselkedett + az elején az a rész, ahol bántják :(
Fénypont: az epilógus :D
Csillagozás:
5/4

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése