Keresés ebben a blogban

2018. január 28., vasárnap

Rachel Vincent: Prey ​– Préda (Vérmacskák 4.)

Könyvmolyképző 2013
430 oldal
Fordította: Miks-Rédai Viktória

Néha a macska-egér játék nem játék egyáltalán…

Játék? Naná. A falkám össztűz alatt áll, apám hatalma inog, a szerelmemet száműzték. Vagyis már hónapok óta nem láttam Marc szépséges arcát. Azonfelül, egy kismamával és egy mindentudó tizenévessel a nyakamon, nem is nagyon álmodozhatok róla, hogy hamarosan újra látom.


És a rég várt találkozást is tönkreteszi, amikor vad kóborok ütnek rajtunk. Most a csoportunkat fenyegetik, Marc eltűnt, és igazán minden eszemre és ügyességemre szükségem lesz, hogy megakadályozzam a családom végleges szétszakítását.


Ez a rész megint teljesen kicsinált. Nem is tudom, mi a rosszabb. Amikor először olvasva a könyvet még nem tudod, mi vár rád, vagy amikor újraolvasol és pontosan tudod, hogy közeledik az elkerülhetetlen. :(

"
– Semmi sem könnyű, ami igazán értékes"

A Prey tényleg egy érzelmi hullámvasút, nemhiába hirdeti ezt a könyv hátulja. Az eleje keserédes Marc és Faythe miatt. Örülsz, hogy újra látják egymást, de szomorkodsz is, hogy csak kevés időre. Izgulhatunk Manx-ért, Kaciért. Később egy hatalmas csavarnak köszönhetően már valaki másért is.
Jace itt változik meg igazán, ami valahol tetszik is a szomorú körülményeket tekintve ,viszont egy részem utálja, mert számomra sosem volt kérdés kit szeretek jobban.
Faythe-re nagyon haragudtam, mert megértem, hogy vigasztalásra szorult..., de akkor sem így! Marc mindig annyira jó hozzá, szóval nem ezt érdemelte.

Hihetetlen, hogy mik történtek ebben a részben. Még mindig teljesen padlót fogok, ha belegondolok.
Ilyenkor a legjobb, ha mindjárt kéznél is van a folytatás, különben az ember verheti a fejét a falba egy darabig. :D


"
Nélküle létezni szívás. De ha nem tudom, él-e még, vagy már halott, az kínzás."




Borító: Ezt a borítót nagyon imádom :)
Kedvenc szereplők: Marc, Faythe, Kaci, Greg, Manx és Owen
Mélypont: az a bizonyos fordulópont a könyvben, amitől az ember csak még inkább gyűlöli Malonet... + a szerelmi háromszög elindítása sem tetszett :(
Fénypont: mindjárt a könyv eleje, ahol Faythe és Marc találkozik, a kicsi Des, Kaci-Faythe részek, a végén megint Marc és Faythe pillanatok <3
Csillagozás: 5/5 Kedvenc!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése