Keresés ebben a blogban

2018. január 29., hétfő

Rachel Vincent: Wild ​Card (Wildcats 3.)

Magánkiadás 2017
262 oldal
Nyelv: angol

Kaci ​Dillon is a man-eater.

She’s grown up on the fringes of shifter society, hearing the whispers. One desperate act as a starving, terrified child has made her the first tabby in history with no romantic prospects. But whatever. Eighteen is too young to get married anyway. Still, when she stumbles upon an opportunity to get away for a few days, who could blame her for seizing it?

Justus Alexander is screwed.

Confined to the South-Central territory, awaiting trial for crimes he committed as a traumatized, newly infected stray, Justus has discovered that the tribunal already intends to vote for the death penalty. He has no choice but to run. Too young to touch the trust fund that could finance his escape, he’s betting on a big win at the poker tables—until Kaci, his secret crush, catches him sneaking out and demands that he take her with him to Las Vegas
After a wild night she can’t remember, Kaci wakes up with a ring on her finger, next to a young billionaire who can’t access his fortune until he turns twenty-five—or ties the knot. If she can keep her hands off her hot, charismatic new groom, she can have their unconsummated marriage annulled. But can she really abandon Justus to his death sentence, just to undo her own mistake?


Legjobb! <3

„No one was special enough. Until now.”


Alig vártam már ezt a részt, mert végre Kaci került a főszerepbe. Már a Pride óta nagy kedvencem a lány, és az hogy kapott egy saját könyvet, saját pasival és boldog befejezéssel… hát totál végem van. ^-^ Az örömömet csak fokozta, hogy így Marc és Faythe is több szerepet kapott, hisz Kaci náluk nevelkedett, így elkerülhetetlen volt a jelenlétük. Olvadoztam akárhányszor Marc úgy utalt, vigyázott Kaci-re, mint a saját lányára. Valamint Kaci és Faythe megható beszélgetéseikor is teljesen kész voltam.

„Little Greg and the baby are my life. You know that. But you made me a mother, Kaci."

A történet szerintem csodaszép lett, főleg a Kaci-Justus szerelmi szálnak köszönhetően.
Justus olyan aranyos és megértő volt Kaci-vel. Egyáltalán nem riasztotta el a lány hátborzongató múltja, sőt. Imádtam minden egyes percet, amikor Kaci önbizalmát építette mind a szavaival és tetteivel egyaránt. A Las Vegasos csavar pedig hiába klisé, szerintem szuper ötlet volt. Viszont bírtam, hogy mindenki előhúzta a „túl fiatal” kártyát – ami igaz is – ,de pont a Vérmacskák között ez így volt normális. :D

„You’re coming with me, or I’m not going. I’m never leaving you again, Kaci.”

Szegény Kacit nem rajongták éppen körül a kandúrok, viszont ha ez mégsem lett volna így, én akkor is jobban örültem volna, ha Kaci is egy kóborba zúg bele. Szóval nincs okom panaszra. Így legalább tényleg van rá esély, hogy fejlődjön a Vérmacska társadalom. Remélem lassan a sok hülye szabályt is eltörlik, vagy legalább enyhítik, átformálják.
Alig várom, hogy még többet olvashassak ebből a sorozatból. Remélem még kapunk egy pár részt. Igez, nem tudom ez után, mi jön, de ezt nehéz lesz überelni, az biztos.


“If it were up to me, I’d tell you to take her. She’s not worth this. Man-eating little bitch.
(…)
“She’s worth everything, and you’ll never get near her again.





Borító: Nem rossz, de Justus nem igazán jön be xP
Kedvenc szereplők:
Kaci, Justus, Faythe és Marc <3
Mélypont: hogy nem volt elég hosszú a könyv :D
Fénypont: Marc apáskodik Kaci felett, Vegasi út, Justus csókjai, Faythe és Marc, kicsi Greg és a baba, akárhányszor Justus védelmezte Kacit, a vége *-*
Csillagozás: 5/5
Ajánlom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése