Keresés ebben a blogban

2018. január 5., péntek

Rachel Vincent: Pride ​– Falka (Vérmacskák 3.)

Könyvmolyképző 2013
466 oldal
Fordította: Miks-Rédai Viktória

NAGYON REMÉLEM, HOGY A MACSKÁKNAK TÉNYLEG KILENC ÉLETE VAN

Eljárás alatt állok, a tét az életem. Tévesen, de azzal vádolnak, hogy megfertőztem egykori ember barátomat, majd megöltem, hogy eltüntessem a bizonyítékot. Embert megfertőzni a három főbenjáró bűn egyike. A másik kettő a gyilkosság, és a titkaink kifecsegése.
Háromból kettő. Nekem végem.
És ráadásul a hegyekben egy vad kóbor garázdálkodik: egy riadt, tizenéves nőstény macskát kerget. Nekünk kell először megtalálnunk, mielőtt a nyakunkra hozza az embereket. A szerelmem, Marc segítségével, úgy hiszem, meg tudom menteni a sebezhető lányt a nagyratörő kóbortól, és a Területek Tanácsának játszmáitól is.
Amennyiben a saját peremet túlélem…

Ez az egyik kedvenc részem a sorozatból!


Faythe pere megkezdődött, ami nem alakul épp a legjobban. De elvégre mit is vártunk? Hogy pont majd ebben a fontos pillanatban jönnek helyre a dolgok? Megsúgom, egyáltalán nem. Így ezerszer idegtépőbb a történet. Várod, vajon Faythe megússza-e, vagy viselnie kell a tettei következményét. A döntés egyáltalán nem tűnik egyszerűnek a tanács szemében, főleg úgy nem, hogy az egyik tag megpróbál mindent, hogy Faythe-t a legsúlyosabb büntetés érje.



"
– Te nem azt akarod, hogy kiálljak a tanács ellen. Te egy varázspálcát akarsz, amivel addig üthetnéd az emberek fejét, amíg minden úgy nem történik, ahogy te azt szeretnéd. De tudod mit, Faythe? Az élet nem így működik. Az élet beléd mar, és minél keményebben küzdesz ellene, annál nagyobb erővel üt vissza, hogy kitépje a szívedet a mellkasodból."


Persze mindig akadnak még plusz bonyodalmak is, ebben az esetben Kaci. És ő a legjobb bonyodalom a világon! :D Már első olvasáskor is nagyon tetszett, amikor felbukkant, mindjárt ment is a kedvencek közé az új szereplő. Ez a lány annyira hasonlít Faythe-re, a megdöbbentő és szörnyű sorsával pedig csak még szimpatikusabb lett. Nem lehet őt, nem sajnálni, vagy legalább szimpatizálni.
Nagyon tetszett, hogy Faythe is milyen gyorsan a védelmébe vette Kacit. Olyan jók voltak együtt, szóval szurkoltam, hogy ebben az esetben is minden jól alakuljon.


"
Egy ágyban vagyok Marckal és Jace-szel? Ebből már igazán kellene valamire emlékeznem!!"

Amiért még persze lehetett izgulni, az a szerelmi szál. Ugye Marc és Faythe kapcsolata nem is lenne az igazi hullámvölgyek nélkül. Itt elég hűvösen kezdődnek a dolgok, viszont fel lehet fedezni a sorokban pár apró, reményteljes részletet, ami nagyon fel tudja dobni az olvasót. :)
Marc annyira csodálatos. Imádom, hogy ő minden körülmény között Faythe-t helyezi előre, próbálja mindentől megvédeni, de azért a saját harcait is engedi megharcolni, hogy aztán a végén büszkén nézhessen rá. Igen, még ennyi idő után is olvadozok tőle. <3

Elias Keller pedig már csak hab a tortán. Róla nem is mondok többet, inkább olvassátok.


"
Szeretlek. Mindig is szerettelek, mindig szeretni foglak. Van még más is, de azt nem írhatom le. Itt és most nem. "





Borító: nagyon szeretem :))
Kedvenc szereplők: Faythe, Marc, Greg, Kaci, Keller
Mélypont: Calvin Malone - a sunyi kurafi - legszívesebben orrba vágtam volna
Fénypont: Kaci és Faythe jelenetek, Marc és Faythe újra jóban *-*, Greg kiosztja Malonet :D
Csillagozás:
5/5 Kedvenc!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése