Keresés ebben a blogban

2017. augusztus 4., péntek

R. S. Grey: Scoring ​Wilder – Testcsel

Könyvmolyképző 2016
408 oldal
Fordította: Mergl-Kovács Bernadett

Az ​olimpiai válogatóra készülő, tizenkilenc éves Kinsley Bryantnek úgy hiányzik Liam Wilder, mint púp a hátára, hiszen fontos lenne, hogy semmi ne vonja el a figyelmét a felkészülésről. Az Amerika kedvenc rosszfiújaként számon tartott Liam profi futballista, és minden megvan benne ahhoz, hogy a lányok szó nélkül ledobják magukról a textilt.

*Észbontóan jóképű – kipipálva.
*Olyan hátsó, amellyel képes összeroppantani egy parmezán sajtot (méghozzá a drágábbik fajtát) – kipipálva.
*Annyi magabiztosság, amennyivel képes lenne kiiktatni a Föld gravitációs vonzását – duplán kipipálva.

Ráadásul Kinsleynek szigorúan tilos Liamhez közelednie, aki maga a tiltott gyümölcs. Az edzője ezt világosan az értésére adta. („Próbáljatok csak meg közel kerülni Wilderhez a focipályán kívül, és olyan gyorsan repültök a csapatból, hogy időtök sem lesz megszámolni a tetoválásait!”) De Kinsley számára ettől csak még vonzóbbá válik a fiú. Sőt, mivel Kinsley már számba vette a látható helyeken lévő tetoválásokat, nem végez félmunkát, ha már belefogott. A saját szabályai szerint próbál közelebb kerülni Liamhez, aki elhatározza, hogy megismerteti a lánnyal a „csapatszellem” egy teljesen más értelmezését.


"
Hitt benne, és sikerült."

Nekem nagyon tetszett. :) Nem a legjobb könyv, amit életemben olvastam, nem is egy kiemelkedő történet, de kikapcsolódásra pont jó. Nem csak romantikus, hanem vicces és egyben észbontóan szexi is. Kinsley és Liam tényleg jó csapatot alkotnak, tetszett hogy Liam milyen védelmező vele kapcsolatban… meg már maga, ez a tiltott szerelem eléggé bejött. Aki viszont még Kinsley-éknél is jobban megszerettette magát velem, az Becca volt. Olyan jókat nevettem a beköpésein, meg hogy milyen merész egy csajszi. És amikor Penn is bekerült a képbe. ^-^ Olyan cukik voltak.

"Bárcsak tényleg a Harry Potterben lennénk! Akkor tuti, hogy bevetném ellene a Cruciót. Igen, pontosan, használnám az egyik főbenjáró átkot, lesz, ami lesz, Mágiaügyi Minisztérium!"


A történet amúgy meglepett, mert habár történtek dolgok, én mégis több feszültségre számítottam, netán valami félreértésre, fölösleges veszekedésre, szünetekre… Erre semmi. Igazából ezek olyan klisés dolgok, amire számít az ember, hogy egy kicsit összegubancolódjanak a dolgok, mielőtt újra helyre jönnének, itt szerencsére (?) mégse volt ilyen. Nem is tudom, hogy ez mennyire jó vagy rossz, mindenesetre meglepett.

Szerencsére én szeretem az ilyen egyszerrű, de nagyszerű könyveket, így nem tudok ennél kevesebb csillagot adni. De sajna maximumot se xP A Trónok hacrát felemlegető részek miatt pedig járnak a plusz pontok. :D♥

"– Holnap háromkor az ördöggel van találkozóm.
Becca összehúzott szemmel bólintott, és belépett a szobába.
– Nos, akkor úgy vélem, ma este Trónok harcát kellene néznünk arra az esetre, ha Tara megpróbálna végezni veled."





Borító: Nem is tudom... rondának biztos nem mondanám, mert nekem eléggé bejön, de a csajszi alfele valamiért zavar
Kedvenc szereplők: Becca és Liam :D
Mélypont: nem volt szép, amikor Penn úgy megbántotta Becca-t, ...amúgy semmi mélypont
Fénypont: Trónok Harca utalások, Becca beköpései, brazil gyanta xD, HP-s foci
Csillagozás: 5/4.5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése