Keresés ebben a blogban

2016. augusztus 13., szombat

K. C. Lynn: An ​Act of Obsession (Acts of Honor 3.)

Magánkiadás 2016
255 oldal
Nyelv: angol


She’s ​​beautiful yet scarred beyond repair.
He’s powerful and lethal, in and out of the ring.
One act of kindness brought Sophie Parish far more danger than she could have ever imagined. Now she’s on the run, leaving behind her family and the only dream she’s ever had.
Retired EFC fighter Kolan Slade’s life has been one endless battle after another. He has a dark past with an even darker desire—the only one he’s ever known.
Until he meets Sophie.
Intrigued by her raw beauty and the secrets she’s trying to hide, Kolan craves to know who she is and what she’s running from.

Protecting her becomes his obsession and he’ll sacrifice it all to save her. But in the end her love will have him questioning himself and everything he thought he knew.

Végre elolvastam KC-nek ezt a könyvét is, és imádtam! Tudom, hogy mindegyik könyvére ezt mondom, de ha egyszer igaz. Az An Act of Obsession is ugyanannyira csodálatos, mint az előtte megjelentek, viszont ebben a sorozatban engem eddig ez a rész vett meg a legjobban magának. Annyira vártam már Kolan történetét, tudtam, hogy nem fogok csalódni, sőt. Még felül is múlta önmagát, annyira megindító volt.

Kolan Slade
Kolan a visszavonult box bajnok próbál nyugalmasan élni. Kisegít Jaxsonék önvédelmi kurzusán, támogatja Anna bizniszét és box leckéket ad a hátrányos helyzetű gyerekeknek, mint amilyen régen ő is volt. Továbbra is inkább a magányosságot választja, de azért már látni, hogy a többiekkel is tölt időt, nemcsak a testvérével. Aztán egyszercsak betoppan az életébe a legcsodálatosabb és legártatlanabb lány, akivel valaha találkozott. Olyan érzéseket keltve benne, amit sosem hitt volna, hogy egyszer még érezni fog.

“We all have scars, Sophie, in one form or another.”


Sophie Parish
A kedvessége lett a veszte. Sophie Parish sosem hitte volna, hogy egy jó tett, majd ennyi szenvedést fog neki okozni. Pedig így lett. Azóta menekül, maga mögött hagyva a családját és az egyetlen nagy álmát. Új munkájának köszönhetően szerez tudomást egy önvédelmi kurzusról, ahol talán megtanulhatja, hogyan érezze magát egy kicsit biztonságosabban. Ebben Kolan van segítségére, aki nem képes nemet mondani még a magánórákra sem. Pedig tudja, hogy minél több időt tölt Sophie közelében, annál nagyobb bajba keveri magát.


"
I know he would do everything to protect me but if something ever happened to him, I would never forgive myself."

Mind a két szereplőbe sikerült teljesen beleszeretnem. Csakúgy, mint az előző részekben, itt is mind a kettejüknek megvan a saját sötét múltjuk, ami csak még közelebb hozza őket egymáshoz.
Sophie már azzal belopta magát a szívembe, hogy táncol. A táncosoknak valahogy sosem tudok ellenállni. :)
És Kolan? Istenkém, hát ki gondolta volna, hogy ennyire édes is tud lenni ez a pasi.
♥ Teljesen és megállithatatlanul belészerettem. Már akkor is imádtam, amikor csak Katelyn-ről gondoskodott, de most, hogy itt van neki Sophie... Aww :3


"
After I’ve laid claim to every inch of her body, I hold her in my arms until she falls asleep and decide this very second that I’m going to keep her forever."

A kapcsolatuk annyira gyönyörűen bontakozott ki. Nem volt semmi fölösleges drámázás, Kolan se sokáig makacskodott, hanem megbízott Sophie-ban, beavatta a titkaiba, az életébe. Csakúgy, mint a lány őt.

Imádtam azokat a bizalmas részeket kettejük közzöt. És most különösen jó volt, hogy az eddigi szereplők alig szerepeltek. Senki ne értsen félre, mindig szeretem, ha együtt van a nagy csapat, - most is volt egy olyan összejövős rész - de ide most pont az kellett, hogy csak Kolan és Sophie legyen a középpontban. A két magányos lélek, akik nem igazán szeretnek nagy társaságban lenni. Egymás társaságánál viszont nincs jobb.

“Where on earth did you come from?” I ask.
“I’ve been wondering the same thing about you.”

Alig várom, hogy a következő rész is kijöjjön, amiben -EZAZ!- Christopher és Alissa lesz a főszereplő. A könyv az An Act of Courage címet kapja, amit már előre imádok is. Hiába, ha a drága Christopher felbukkan, számomra nincs menekvés.

Az írónő oldalán még sokkal többet is meg lehet tudni a folyamatban levő könyvekről, valamint még plusz történeteket is olvashatunk a Men of Honor szereplőiről és gyerekeikről.
http://www.authorkclynn.com/
Itt pedig Christopher és Alissa történetébe olvashatunk bele: http://www.authorkclynn.com/a-sneak-peek-at-an-act-of-courage/
Mondtam, már most imádom! ^^



Borító: Nagyon tetszik :)
Kedvenc szereplők: Kolan, Sophie
Mélypont: Sophie múltja

Fénypont: Kolan és Sophie tánc, Kolan figyelmessége a sállal, Sophie és az Uptown Funk :D
Csillagozás:
5/5 Ajánlom!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése