Keresés ebben a blogban

2016. augusztus 31., szerda

Kylie Scott: Play ​– Futam (Stage Dive 2.)

Könyvmolyképző 2016
376 oldal
Fordította: Császár László

Csak arról volt szó, hogy úgy tesz, mintha egy rocksztár barátnője lenne. Arról nem, hogy bele is szeret…
Mal Ericson, a világhírű Stage Dive rockbanda dobosa villámgyorsan rendbe akarja tenni az életét – egy rövid időre legalábbis. Úgy gondolja, a látszathoz az is éppen elég lesz, ha egy igazi jókislánnyal kezd mutatkozni. Nem úgy tervezte, hogy ez az átmeneti helyzet állandóvá válik, és nem sejthette, hogy éppen így találja meg az igazit.
Anne Rollins álmában sem gondolta volna, hogy megismerkedik majd a rock egyik istenével, akinek a posztereivel tinédzserkorában ki volt plakátolva a szobája – és különösen nem ilyen körülmények között. Anne ugyanis anyagilag nem áll valami jól. Illetve nagyon nem. Ugyanakkor érzi, hogy ha pénzért cserébe úgy tesz, mintha a vad partiarc dobos csaja lenne, annak semmiképpen nem lehet jó vége. És teljesen mindegy, hogy mennyire szexis pasi Mal. Vagy mégsem?


Az elején még nagyon úgy tűnt, hogy nem lesz olyan jó, mint az előző rész, de szerencsére végül feltornázta magát, és ugyanúgy imádtam. :D

Habár a Taktusban Mal teljesen megszerettette magát velem, itt egy kicsit furcsálltam, hogy miért akarja ő is kihasználni Anne-t a saját érdekeire, plusz elég furcsán viselkedett amúgy is. Viszont amikor kiderült a miért, már nem tudtam rá haragudni. Tényleg szörnyű ilyen dolgokon keresztülmenni, és örültem, amikor Annet is végre beavatta a dolgokba. Így legalább van, aki mellette áll.

Annyira helyes pasi ez a Mal, tényleg nagy szív rejtőzik a bolondos külseje mögött. :3
Anne és ő tényleg nagyszerű párost alkotnak, mind a ketten egy cseppet dilisek, és az a dumájuk… Komolyan végem volt. :D

"Az élet néha egyszerre tud gyönyörű és különös is lenni.
Máskor meg kész katasztrófa. Viszont megtörténik, hogy végül a szépség győzedelmeskedik."

Tetszett, hogy végül Anne nem hagyta magát és visszabeszélt. Végre a talpára állt, és nem engedte, hogy kihasználják, és a Mal iránti rajongása sem kuszálta össze annyira az agyát. xP Reece eléggé okés volt, nem sok vizet kavart - és szerencsére szerelmi háromszög sem alakult ki.
Jó volt újra David és Ev életébe is belekukkantani, valamint látni Jimmy fejlődését. Ó, és Ben! Már alig várom az ő és Lizzy történetét. *-*

"
– Az isten verje meg! – szitkozódott David. – Ez a köcsög megharapott!
– Az én szerelmemet nem lehet elhallgattatni!"


Jó sokat tudtam nevetni ezen a könyvön, főleg az ágyon ugrálós részen. Az a legjobb. Imádtam! :D


"
– Annyira kedves lány vagy, Anne! – kiabálta Mal a szomszédok miatt. – Nagyon kedvellek, mint embert!
– Most komoly? Te ilyeneket szoktál mondani szex közben?"


Először le akartam vonni egy fél csillagot, mert a kezdés nem volt olyan ütős, mint a Taktusnál, de a vége annyira édes lett, hogy mégis 5* lett. Remélem hamar jönnek a folytatások.



Borító: még mindig nagyon tetszik *-*

Kedvenc szereplők: Jimmy, Ben pedig alig szerepeltek :(
Mélypont: hogy Mal nem akart megnyílni Anne-nek
Fénypont: ágyon ugrálás, kiskutyus, fürdős jelenet :D
Csillagozás:
5/5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése