Keresés ebben a blogban

2016. augusztus 9., kedd

K. C. Lynn: An Act of Redemption (Acts of Honor 1.)

Magánkiadás 2015
264 oldal
Nyelv: angol

She saw in him what no one else could see.
He found in her what he could never find.
One moment changed everything but, even with a break in time, their connection could never be severed.
In the beginning he may have been her salvation, but in the end she will be his redemption.
***
This is Book One in the Acts Of Honor series, the spin-off series to Men Of Honor. It’s told in dual POV, has an HEA with no cliffhanger and it can be read as a standalone. However, I highly recommend that you read the Men Of Honor series prior, as characters play recurring roles in both series.


Örülök, hogy rátaláltam K. C. Lynn könyveire, mert egyszerűen imádom mind egy szálig. Annyira jól ki tud kapcsolni, és a szívemet is megmelengeti. Nemcsak hogy tele van jobbnál jobb karakterekkel, de mindig belecsempész valami fontos mondanivalót is a történeteibe. Tényleg szeretem, ahogy az írónő a szavakkal bánik, és hogy megteremtette ezt a fantasztikus társaságot, akiktől nehéz elszakadni.


"In the beginning he was my salvation, but in the end I was his redemption.
This is our story."

Anna Roberts
A történet azzal a bizonyos bál utáni estével kezdődik, amiről már hallhattunk a The Final Temptation-ban. Az este jól indul, de aztán történik valami, ami miatt Logan börtönbe kerül. Eltaszítja magától Anna-t - a lány érdekében - és várja, hogy leteljen élete legszörnyűbb 6 éve. Négy év múlva viszont kap egy bizonyos ajánlatot az FBI-tól, ami lehetővé teszi, hogy hamarabb szabaduljon, és ne is kelljen visszamennie. Így történik az, hogy miután Logan kint van, pár nap múlva a sors újra az útjába sodorja az ő Anna-ját.  

Tetszett, hogy a viszontlátás olyan heves érzelmeket váltott ki Anna-ban. Teljesen érthető volt a reakciója, miszerint látni sem akarta Logant. Eléggé emlékeztetett a kapcsolatuk Jaxson és Julia kapcsolatára, ott is hasonló bonyodalmakon kellett túlküzdeniük magukat. Viszont itt viszonylag hamar kibékült a gerlepár, nem is lett volna jó, ha sokáig húzzák a nagy egymásra találást.


"I know I’m being presumptuous about any kind of future with her, but I know she still feels this as much as me, and I’m going to fight for it—fight for us—even if I don’t deserve her."

Logan Knight
Imádtam minden egyes részt, amit ezek ketten együtt töltöttök. Logant különösen megkedveltem, mivel még mindig bátran kiáll Jaxson ellen, aki úgy védelmezi Anna-t, mintha a húga lenne. Szerencsére Jaxson és a többiek is sokat szerepeltek, amit csakis imádni lehetett, főleg a gyerekekkel az élen. Olyan jó ilyen nagy boldog családként látni őket. ^^ A kedvenc részeim a parton és Jaxsonék házában játszódik, ahol ott az egész bagázs - Sawyert is beleértve, akitől csak még viccesebb lesz a buli. :D
Eddig mindig azt mondtam, hogy az írónő női főszereplői erősebbek a férfiakénál, de itt most egálban voltak. Anna egy igazi jótét lélek, hajléktalanoknak oszt ételt, és egy bizonyos személynek még állást és tetőt a feje fölé is biztosít. (Jaxson segítségével) Ez az ember nem más, mint egy ex-tengerészgyalogos, Sarge, aki nem tudott visszailleszkedni a normális hétköznapokba. Anna nem csak egy csavargót látott benne, meghallgatja a történetet és úgy dönt, segít neki.

"So many people look at me and have no idea what I used to be. They don't know that I was a respected man who fought for his country. They only see a bum on the street.”


Logan pedig a zord külseje ellenére egy igazán jószivű férfi, aki teljes szívéből szereti Anna-t. Ő mindig ott van számára, ha szüksége van rá, és megvédi akármi is legyen. Neki is megvannak a saját démonjai, de Anna segítségével azokat is könnyen elűzi.
Tudtam, hogy Logan is egy badass, csak úgy mint a többi férfi főszereplő, viszont néha meglepett, hogy mennyire. Valamint a hmm... szexuális ízlése. Nem tudom miért, de ezt nem néztem volna ki belőle. Persze ez is csak pozitív kritika. ;D

Még így a végére megemlíteném, hogy Christopher felbukkanásának különösen örültem. Én lennék a legboldogabb, ha ő is kapna egy külön könyvet. Egyszerűen imádom a srácot.


Borító: Pepe és Sztella sosem rossz választás, de őket már nem tudom Anna és Logan-ként elképzelni xP
Kedvenc szereplők: Anna, Logan, Jaxson, Sarge... nincs olyan, akit ne szeretnék
Mélypont: nem volt
Fénypont: a tengerpati jelenet, Christopher felbukkanása, Jaxsonék házaban történő összejövetel, a gyerekek
Csillagozás:
5/5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése