Keresés ebben a blogban

2016. augusztus 11., csütörtök

K. C. Lynn: An ​Act of Salvation (Acts of Honor 2.)

Magánkiadás 2016
260 oldal
Nyelv: angol

Sometimes two broken pieces make a whole.
He’s the one she’s always loved.
She’s the one he could never have.
A forbidden night of passion resulted in years of heartbreak when he walked away. Now she’s in danger and needs his help.
Trust doesn’t come easy for FBI Agent Nick Stone, especially when it comes to love, but he’ll risk it all for Katelyn Slade.
Including his heart.
Bullets fly, betrayals are exposed, and the flames from their past ignite.
His protection might be what saves her but in the end she will be his salvation.
This is Book two in the Acts Of Honor series, the spin-off series to Men Of Honor. It’s Nick and Katelyn’s story and is told in dual POV, has an HEA with no cliffhanger and it can be read as a standalone. However, I highly recommend that you read the Men Of Honor series prior, as characters play recurring roles in both series.


Imádom, imádom és imádom! Csak ámulok és bámulok, ahogy ez a sorozat egyre csak jobb és jobb lesz. Ki gondolta volna, hogy Katelyn és Nick könyvre majd ennyire magával ragad. Tiszta izgalmas volt már az elejétől kezdve egészen a végéig.

Just before I let exhaustion take me, I brush my lips on the side of her temple and whisper, „You are more.”
Nick Stone


Nick Stone egy FBI ügynök, aki Charleston-ba utazik mihelyt Katelyn felhívja őt, és a segítségét kéri. Ők ketten még régebbről ismerek egymást, de 7 év után most találkoznak először. Nick megtesz bármit, hogy Katelyn segítségére legyen, hisz ennyi év után is még mindig törődik vele. Viszont Nick óvja a szívét, nem engedi meg magának, hogy bárkit is szeressen. Azok után nem, ami kiskorában történt vele.

Katelyn még évek óta is mély érzéseket táplál Nick iránt, akit valahogy sosem sikerült elfelejtenie, hiába bántotta meg és törte össze a szívét a férfi. Ámbár azzal, hogy Nick újra felbukkant az életében, Katelyn reménye is feléled. Lehet, most jött el az ő idejük? Vagy Katelyn-t újabb csalódás várja?

„Sometimes, two broken pieces make a whole.”

Katelyn Slade
Nagyon tetszett, hogy mennyi izgalom várt ránk ebben a részben. Nem csak az üldözések, hanem a titkok felderítése, és a múltba való visszatekintés is. Megtudhattuk, milyen volt Kate és Kolan gyerekkora, milyen iszonyatos szülőkkel kellett együtt élniük. Nem is csodálkozom, hogy még felnőtt korukban is kísérti őket a múlt. Viszont jó volt látni, hogy mennyire kitart egymás mellett a két testvér, mennyire szeretik egymást. Főleg, amikor Katelny a saját kezébe vette az ügyet, és elindult, hogy tisztázza Kolan nevét.
Persze miután Nick megjelent, a Katelny és közte levő érzések keztek a felszínre törni, nem is tartott sokáig míg újra egymás karjaiba estek. Itt is aztán volt pár igazán túlfűtött jelenet, ami után legyezgetheti magát az ember. :D

I've come to realize if there is one part of our body we have no control over it's the heart. It has a mind of its own and it doesn't give a damn about consequences.

Jó volt, hogy itt is feltűnt Faith, Cade és a többiek. Plusz még Ryder és Emily is, akik az írónő egy másik könyvében, a Beautifully Insightful-ban szerepelnek. Azt is el fogom olvasni.
Nem mintha eddig ne lettem volna, de most már duplán kíváncsi vagyok Kolan könyvére, és hogy kivel hozza őt össze a sors.


„… I realized that while I was searching for someone to love me, I forgot to love myself. I forgot I  was worth more.”



Borító: Tetszik, illenek a szereplőkhöz :)
Kedvenc szereplők: Katelyn, Nick, Kolan
Mélypont: Kolan és Katelyn szülie, Nick anyja
Fénypont: Katelyn a klubban :D az mindent vitt :D
Csillagozás:
5/5

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése